Apartamentele Adler din Budapesta


Apartamentele Adler din Budapesta se afla in centrul orasului intr-o cladire nou construita. Locatia cladirii este la inceputul districtului 7 al Budapestei, la granita cu districtul 5 si centrul Budapestei. Pozitia este ideala si la o distanta foarte scurta de Basilica Sfantului Stefan, Opera, marea sinagoga, Muzeul National si de strada  pentru cumparaturi Vaci utca. Locatia din centrul orasului este la 2 minute de mers de la statia de metrou Astoria, 5 minute de la Blaha Lujza ter si 3 minute pana la piata cea mai centrala a Budapestei,  Deak. In imprejurimile apartamentelor veti gasi o varietate de cafenele si restaurante si va puteti bucura de atmosfera locala si armonia vietii de zi cu zi a Budapestei. 

   

   

Toate apartamenete noastre sunt complet mobilate si au 2 camer: o sufragerie pentru a te bucura si a te relaxa si un dormitor separat pentru dormit, in timp ce baia este moderna si confortabila. Deasemenea oferim parcare gratuita in garajul nostru.


Fiecare apartament este propice pentru 4 adulti si are o bucatarie complet echipata, incluzand vesela si tacamuri, un dormitor cu un pat dublu si sufragerie cu canapea si televizor, televiziune prin satelit si DVD. Baia este dotata cu masina de spalat. Cearceafurile si prosoapele sunt incluse in pret.


Alte facilitati includ un loc de joaca pentru copii care se afla in curtea din spate, daca calatoriti cu copii. Deasemenea un patut pentru copii poate fi aranjat precum si spatiu pentru bicilclete in Apartamentele Adler Budapesta din centru orasului.