Harta si locatie


KELETI PU (Gara de Est):  Cu autobuzul nr.7 pana la statia "Uránia" de acolo inainte (100m) prima strada la dreapta se afla str. Kazinczy sau cu metroul rosu (linia 2) pana la Astoria; de acolo pe str Rákóczi catre Blaha Lujza tér, iar a doua strada la stanga este Kazinczy, unde veti gasi blocul de apartamente la numarul 9.

NYUGATI PU (gara de Vest): Cu metroul albastru (linia 3) pana la "Deák Ferenc Tér", la iesirea spre Károly Krt, apoi pe strada Wessselényi utca. Al doilea colt pe dreapta este Str. Kazinczy, unde veti gasi blocul de apartamente la numarul 9.

DELI PU (Gara de Sud): Cu metroul rosu (linia 2) doar 5 statii pana la Astoria de acolo pe strada Rákóczi catre Blaha Lujza tér, iar a doua strada pe partea  stanga este Kazinczy, unde veti gasi blocul de apartamente la numarul 9.

Autogara NÉPLIGET: Cu metroul albastru (linia 3) pana la statia "Deák Ferenc Tér", la iesirea spre Károly Krt, apoi pe stradaWessselényi utca. Al doilea colt pe dreapta este Str. Kazinczy unde veti gasi blocul de apartamente la numarul 9.

Aeroportul Ferihegy: Airport Minibus costa 2900 HUF/pers si transporta direct la domiciliu, oriunde in Budapesta. Transport public: cu autobozul 200E de la aeroport pana la ultima statie Kőbánya-Kispest dupa care cu metroul albastru (linia 3) 10 statii, pana la statia "Deák Ferenc Tér"; la iesirea spre Károly Krt, apoi pe stradaWessselényi utca. Al doilea colt pe dreapta este Str. Kazinczy , unde veti gasi blocul de apartamente la numarul 9.

Taxi: Zóna taxi care are pret fix 22Euro. La aeroport cautati chioscurile Zóna taxi si achizitionati biletele inainte de pornire