Házirend


Érkezés, távozás:  

Amint az apartmanok készen vannak - takarítás után - azonnal elfoglalhatók, ez általában 14.00 óra után lehetséges. Azok a vendégeink, akik korábban érkeznek, természetesen beállhatnak a garázsba és letehetik a csomagjaikat a recepción. 24 órás recepciót üzemeltetünk, ezért a késő éjszakai érkezés sem okoz problémát. A lakásokat a távozás napján 11.00 óráig kell elhagyni.


Az ár tartalmazza: 

Az ÁFÁ-t és minden egyéb adót, az ágyneműt, törölközőket és a parkolást a mélygarázsban. (minden lakáshoz 1 parkolóhely, 2,1 méternél alacsonyabb járművek részére. Gázüzemű járművek a garázst nem használhatják!)


Fizetési feltételek:
 
Fizetés érkezéskor, készpénzben Forintban vagy Euroban. Bankkártya elfogadás nincs.


Kulcsok:   

20.- Euro, vagy 6000.- Ft letétet számolunk minden kiadott kulcsért. A kulcs elvesztése esetén a letét nem jár vissza.


A lakások felszereltsége:

Minden apartman 2 szobás, egy hálószobából és egy nappaliból áll. A hálószobában francia ágy, a nappaliban kinyitható kanapéágy található. Lakásomként +1 pótágy lehetséges 10.- Euro felár ellenében. Miden lakásban tehát maximum 5 fő szállásolható el. Televízió, kábeltv, dvd lejátszó szériatartozék. Minden konyhában hűtőszekrény, főzőlap, sütő, elszívás, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, edények, tányérok, poharak és evőeszközök vannak. Fürdőszobáinkban mosógép és hajszárító található.


Gyerekek:

3 Éves kor alatt a szállás ingyenes, gyermekágyat biztosítunk.